Νέους φοιτητές θα δεχθούν τα τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων




Ευχάριστη έκπληξη αποτελεί η αναθεώρηση της περυσινής απόφασης του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων που αφορούσε τη μη εισαγωγή νέων φοιτητών σε ορισμένα Τμήματα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων. Μετά τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ και της Επιτροπής Στήριξης του Ιδρύματος, και με τη συμπαράσταση της τοπικής κοινωνίας και των εκπροσώπων της, τα Τμήματα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (στο Αργοστόλι) και Διοίκησης Επιχειρήσεων (στο Ληξούρι) θα δεχθούν εκ νέου πρωτοετείς φοιτητές.
Σε ότι αφορά το Τμήμα Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών της Λευκάδας, η συνέχιση και φέτος της μη εισαγωγής φοιτητών σε αυτό μπορεί να αιτιολογηθεί μόνο από το γεγονός δεν υπάρχει κανείς μόνιμος καθηγητής και δεν συγκεντρώνει επαρκή αριθμό ενεργών φοιτητών. Παρ΄ όλα αυτά η Διοικούσα Επιτροπή πιστεύει ότι και στο Τμήμα αυτό πρέπει να επιτραπεί η εισαγωγή φοιτητών και ήδη έχει αρχίσει την αλλαγή του προγράμματος προς την κατεύθυνση της Τεχνολογίας Επικοινωνιών, με στόχο την προσέλκυση περισσότερων φοιτητών στο σύγχρονο αυτό αντικείμενο σπουδών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης