Ευχές προς τους επιτυχόντες


Στ. Μποζίκης, Δήμαρχος  Ζακυνθίων
“Υπερήφανος για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας”
Τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου Ζακύνθου για την εισαγωγή τους στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας εκφράζει με δηλώσεις του ο δήμαρχος Στέλιος Μποζίκης, χαρακτηρίζοντας την εισαγωγή τους ως το επιστέγασμα μιας χρονιάς γεμάτων κόπων και σκληρής προσπάθειας. Επίσης συγχαίρει και τις οικογένειες των επιτυχόντων που στάθηκαν αρωγοί στις προσπάθειες των παιδιών τους έτσι ώστε να επιτύχουν τα όνειρα τους και προσθέτει “Ως Δήμαρχος Ζακύνθου, νοιώθω υπερήφανος για τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, καθώς αρκετά παιδιά μας κατάφεραν να εισαχθούν σε υψηλόβαθμες σχολές. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του Δήμου μας και θα πρέπει όλοι μας να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε να επιστρέψουν πίσω στον τόπο τους και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Συγχαρητήρια, όμως, αξίζουν και στους αποτυχόντες οι οποίοι δεν θα πρέπει να το βάλλουν κάτω διότι μια αποτυχία δεν σημαίνει το τέλος των προσπαθειών για κάτι καλύτερο και ανώτερο”.







Δ. Μυλωνάς, Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου
“Αντιμετωπίστε με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής”

“Με μεγάλη μου χαρά εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ζακύνθου και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, που μέσα από μια ιδιαίτερα κοπιαστική διαδικασία κατάφεραν να εισαχθούν στα Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας”, αναφέρει σε μήνυμά του προς τους επιτυχόντες στις Πανελλαδικές εξετάσεις ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, και προσθέτει: “η επιτυχία σας αποτελεί δύναμη ελπίδας για τον τόπο μας και αστείρευτη πηγή αισιοδοξίας στη δύσκολη οικονομική και δημοσιονομική συγκυρία που βιώνουμε. Επίσης, συγχαρητήρια αξίζουν στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς σας που με τη διδασκαλία και τη συνεχή στήριξή τους αντίστοιχα, συνέβαλλαν καθοριστικά, στην επιτυχία. Θέλω, τέλος, να απευθυνθώ και σε όσα παιδιά δεν τα κατάφεραν και να τους διαβεβαιώσω ότι η επιτυχία στην ζωή δεν κρίνεται από μια στιγμή. Θα πρέπει με πείσμα και αποφασιστικότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Η προσπάθεια είναι εκείνη που μετράει και γι’ αυτό θα πρέπει να είναι αδιάκοπη. Πάντα υπάρχει μία δεύτερη ευκαιρία σε κάθε τομέα της ζωής. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι, ο κύκλος του αγώνα που κάνουμε όλοι για να συναντήσουμε και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας δεν κλείνει ποτέ. Με αφορμή την επιτυχία των μαθητών στα ΑΕΙ και ΤΕΙ θα ήθελα να υπογραμμίσω ότι η Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου θα αγωνίζεται καθημερινά να δημιουργήσει τις υποδομές και τις συνθήκες εκείνες, που θα βοηθήσουν τα παιδιά μας και τις οικογένειές τους, ν’ αντιμετωπίσουν με επιτυχία τις προκλήσεις της εποχής”!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης