Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 για μαθητές Δημοτικού




   Οι μαθητές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, μπορούν να πάρουν μέρος στο Τουρνουά ποδοσφαίρου 5×5 που διοργανώνει ο Δήμος Ζακύνθου στις 26 και 27 Ιανουαρίου 2013, στο πλαίσιο των αθλητικών του δράσεων.
   Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην πλατεία Σολωμού με ώρα έναρξης τις 9 το πρωί. Η διαδικασία συμμετοχής είναι απλή. Φτιάχνεις την ομάδα σου, την «βαφτίζεις», διαλέγεις τα χρώματά σου και δηλώνεις συμμετοχή στο τηλέφωνο 26950 41182 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2013.
   Στο τουρνουά ποδοσφαίρου 5X5 θα συμμετάσχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από κάθε Δημοτικό Σχολείο του Νομού. Δεν θα υπάρξει συμμετοχή ανεξάρτητων ομάδων.
   Η ομάδα του κάθε σχολείου θα συγκροτείται από δωδεκάδα. Οι αθλητές θα πρέπει να έχουν ιατρική βεβαίωση ή φωτοτυπία της ιατρικής βεβαίωσης που είχαν προσκομίσει κατά την εγγραφή τους τη φετινή χρονιά.
   Η διαιτησία θα καλυφθεί από το Σύνδεσμο Διαιτητών Ζακύνθου και παράλληλα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη.
   Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Διονύση Μουζάκη (Υπεύθυνο Αθλητισμού και Αθλητικών Υποδομών του Δήμου Ζακύνθου και Δημοτικό Σύμβουλο), στα τηλ. 26950  41181 και 6977368213.
Copy:http://zanteevents.com/2013/01/tournoua-podosfairou-mathites-dimotikou/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης