Το ΤΕΙ αποτελεί πόλο καινοτομίας



“Το μεγάλο στοίχημα της σημερινής Διοίκησης, η οποία κατά γενική ομολογία έχει δημιουργήσει τις περισσότερες από τις προϋποθέσεις για τη βιωσιμότητα του Ιδρύματος, είναι να πείσει ότι το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ιονίων Νήσων αξίζει να συνεχίσει, διαρκώς βελτιούμενο, την προσφορά του στην ανώτατη εκπαίδευση των νέων της χώρας μας και στην πολιτισμική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας”, τονίζει στον απολογισμό των Ακαδημαϊκών Ετών 2010-11 και 2011-12 του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του Ιδρύματος.
Στόχος ήταν, όπως επισημαίνει ο κ.. Μαραβέγιας μέσα σε μια δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, το ΤΕΙ να αναδείξει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του και να αποδείξει με στοιχεία τη βιωσιμότητά του.
Ο απολογισμός που είναι προσβάσιμος και μέσω Διαδικτύου καταγράφει τις δράσεις που αναλήφθηκαν και το έργο που υλοποιήθηκε ώστε το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων να καταστεί ένα σύγχρονο Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πλήρως συμβατό με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Copy:http://imerazante.gr/2013/01/11/58404 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης