Οι μαθητές του Εσπερινού βοηθούν τους ανήμπορους



Τρόφιμα και ρούχα παρέδωσαν στο κοινωνικό παντοπωλείο οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου, σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους ανήμπορους συνανθρώπους μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα.
Στο κοινωνικό παντοπωλείο πήγαν ο Διευθυντής του σχολείου, Κώστας Γελαδάς, ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς των μαθητών, Αγαπητός Βίτσος, καθώς και ο ταμίας, π. Παναγιώτης Φωτεινόπουλος, ο οποίος δήλωσε πως αυτό που έγινε είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να λάβει χώρα.
Από την πλευρά του, ο κ. Γελαδάς έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές του για την πρωτοβουλία που ανέλαβαν, τονίζοντας τα παρακάτω:
«Οι μαθητές του Εσπερινού Γυμνασίου-Λυκείου είναι Ζακυνθινοί, που το πρωί εργάζονται και το βράδυ συμπληρώνουν τη γνώση τους. Αποφάσισαν, λοιπόν, ότι σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε όλοι μας, θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν και να στηρίξουν τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στα πλαίσια αυτά, θέλω να τους συγχαρώ ως Διευθυντής τους και εύχομαι τέτοιες προσπάθειες να έχουν και συνέχεια».

Copy: http://imerazante.gr/2013/01/21/58829

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης