Κάτι είναι και αυτό…


• Πολλές φορές διαμαρτυρόμαστε, και δικαίως, για το γεγονός ότι το κράτος δε δείχνει το απαιτούμενο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ζάκυνθος, με συνέπεια σε αρκετά θέματα να έχουμε μείνει πίσω.
• Παρόλα αυτά, δεν θα πρέπει να ισοπεδώνουμε τα πάντα, γιατί στο νησί έχουν γίνει και κάποια πράγματα που επιφέρουν ανάπτυξη και πρόοδο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα κτήρια του νέου νοσοκομείου, του νέου αεροδρομίου, αλλά και του ΤΕΙ. Δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ για να έχει η Ζάκυνθος σύγχρονες εγκαταστάσεις και πραγματικά ο κάθε Ζακυνθινός πρέπει να χαίρεται, γιατί όλα αυτά φτιάχτηκαν με χρήματα από τους φόρους που έχει πληρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Κανείς δεν του τα χάρισε.
• Επειδή, λοιπόν, δεν πρέπει να είμαστε… μηδενιστές, θεωρούμε ότι η Πολιτεία έπραξε το καθήκον της, αρκεί, όμως, να δίνει και τα απαραίτητα κονδύλια εις το εξής για τα λειτουργικά έξοδα, τη συντήρηση, και την πληρωμή του προσωπικού που εργάζεται. Εξάλλου, ένα κτήριο χωρίς ανθρώπους, είναι σώμα χωρίς ψυχή…

Copy: http://imerazante.gr/2013/01/25/59173 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης