ΣτηρίΖΩ – ΣυμμετΈΧΩ – ΠροσΦΈΡΩ


Ημέρα προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν το Σάββατο για πλήθος Ζακυνθινών, που με το παραπάνω σύνθημα, προσέφεραν από το υστέρημά τους, τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα και παιχνίδια, για όλους όσοι έχουν ανάγκες και βρίσκονται δίπλα μας. Ο δήμος, με μπροστάρηδες τους εργαζόμενους στις κοινωνικές του υπηρεσίες και πάνω απ’ όλα τους εθελοντές που βρέθηκαν και συνέβαλαν τα μέγιστα, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα ειδών πρώτης ανάγκης και κυρίως τροφίμων, που στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο χώρο του κοινωνικού παντοπωλείου, από όπου και θα διανεμηθούν σε όσους πρέπει.
Κάποιοι από τους φορείς και τους συλλόγους που προσήλθαν μέχρι και τη στιγμή που βρισκόμασταν εμείς εκεί, ήταν ο σύλλογος Ραδιοταξί, το ΚΤΕΛ, η ΧΕΝ, η κοινότητα Αγίου Δημητρίου, ο πολιτιστικός σύλλογος Σαρακηνάδου, το δημοτικό σχολείο ορεινής ζώνης, το 5ο δημοτικό σχολείο - μέλος της α΄ ένωσης γονέων- , η εθελοντική μονάδα «Noise», ο πολιτιστικός και εξωραϊστικός σύλλογος «Μανώλιες». Μάλιστα, οι τελευταίοι προσέφεραν και εθελοντική βοήθεια στην όλη διαδικασία, και ο πρόεδρος του συλλόγου, Κωνσταντίνος Κωστάκης, σημείωσε, ότι “είμαστε εθελοντές όπου και όποτε χρειαστεί. Μέχρι αυτήν τη στιγμή πάνε όλα καλά και είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια”.

Copy:http://imerazante.gr/2013/01/21/58826 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης