ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ


Μωρό με την μητέρα του


Tο Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013, ώρα 18:00 στον παιδότοπο Play Away – Ζάκυνθος, η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει την όγδοη της συνάντηση. Αυτή τη φορά επιλέξαμε η συνάντηση να γίνει Σάββατο, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και γονείς που εργάζονται τις καθημερινές. Μέλη τα οποία δε διαθέτουν μεταφορικό μέσο για να προσέλθουν στη συνάντηση, ας επικοινωνήσουν μαζί μας κατά προτίμηση τηλεφωνικά (Κωνσταντίνα 6974318570 & Δήμητρα 6977616697), μήπως μπορούμε να σας μεταφέρουμε εμείς ή κάποιο από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Βασικό Θέμα Συζήτησης: Εισαγωγή στερεών τροφών στη διατροφή του βρέφους.
Πληροφορίες για την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
Μπορείτε να προσκαλέσετε όποια φίλη / συγγενή / γνωστή έγκυο ή θηλάζουσα, μαία ή απλά ενδιαφερόμενη για τη θεματολογία της ομάδας. 
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποια / ον χρειάζεται τη βοήθειά μας και σε όποια/ον έχει τη διάθεση να βοηθήσει.
Όποια/ος θέλει να απλά να ενημερωθεί ή να συζητήσει μαζί μας, είναι ευπρόσδεκτη/ος. 
Η ομάδα στηρίζει έμπρακτα και τη μητρότητα. 
Η δράση της ομάδας είναι καθαρά εθελοντική και τα μέλη της ουδέποτε θα ζητήσουν αμοιβή ή οποιοδήποτε αντίτιμο για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας-στήριξης.
 Ο παιδότοπος Play Away, όπου θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συνάντηση, βρίσκεται στη στροφή του Αεροδρομίου, έναντι της Πυροσβεστικής – περιοχή Αμπελόκηποι. Τηλ. επικοινωνίας του καταστήματος: 6948208068.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης