ΜΗΤΡΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ


Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου
Την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013, ώρα 18:00 – 21:00 η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει την ένατη συνάντηση της, αυτή τη φορά στο σπίτι μέλους της Ομάδας (όπισθεν Ιερού Ναού Αγίου Λαζάρου).
Επικοινωνήστε με τις συντονίστριες της ομάδας, Κωνσταντίνα Γιαννιώτη στο τηλ. 6974318570 και Δήμητρα Μηλιώρη στο τηλ. 6977616697, ώστε να ενημερωθείτε για την ακριβή διεύθυνση και να σας δοθούν πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση στο σημείο συνάντησης.
Πληροφορίες για την Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Ζακύνθου, καθώς και τους τρόπους επικοινωνίας, μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.
Μπορείτε να προσκαλέσετε όποια φίλη / συγγενή / γνωστή έγκυο ή θηλάζουσα, μαία ή απλά ενδιαφερόμενη για τη θεματολογία της ομάδας. 
Η ομάδα είναι ανοιχτή σε όποια / ον χρειάζεται τη βοήθειά μας και σε όποια/ον έχει τη διάθεση να βοηθήσει.
Όποια/ος θέλει να απλά να ενημερωθεί ή να συζητήσει μαζί μας, είναι ευπρόσδεκτη/ος.  Η ομάδα στηρίζει έμπρακτα και τη μητρότητα.  
Η δράση της ομάδας είναι καθαρά εθελοντική και τα μέλη της ουδέποτε θα ζητήσουν αμοιβή ή οποιοδήποτε αντίτιμο για την παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας – στήριξης.
Copy:http://zanteevents.com/2013/02/mitrikos-thilasmos-mitrotita-vol9/ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης