Μεταφέρεται… Θα το εγκαινιάσουν;


• Ξεκίνησε η μεταφορά του εξοπλισμού του ΤΕΙ στις νέες υπερσύγχρονες και πανεπιστημιακού επιπέδου εγκαταστάσεις του. Είδαμε την ύπαρξη αρκετών καθισμάτων στους διαδρόμους, έτοιμα προς τελική εγκατάσταση και χρήση, ενώ πληροφορηθήκαμε επίσης, πως είναι θέμα λίγων ημερών, να μεταφερθεί και ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός από τις παλιές εγκαταστάσεις.
• Εκείνο που μας έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση, είναι το ότι από την ερχόμενη εβδομάδα η εξεταστική των φοιτητών θα πραγματοποιείται εκεί… στο κτίριο κόσμημα, που φτιάχτηκε για το τμήμα Τεχνολογίας, Περιβάλλοντος και Οικολογίας, και που αν δεν τηρηθούν και οι νέες υποσχέσεις του Υπουργείου, ίσως δεν κάνουν ποτέ μάθημα εκεί.
• Τουλάχιστον, θα έχουν την ανάμνηση ενός άψογου κτιρίου, με σωστές υποδομές και εγκαταστάσεις, που τους έδωσαν τη δυνατότητα να δώσουν έστω και ένα μάθημα εκεί… μέχρι να τους πάρουν πίσω την επιλογή ζωής που έκαναν κάποτε.
• Ευχή μας φυσικά, όλα αυτό να είναι ένα μεγάλο ψέμα και μετά την εξεταστική, οι φοιτητές του τμήματος να εγκαινιάσουν τα έδρανα και τα εργαστήρια του κτιρίου, χωρίς καμία περαιτέρω αλλαγή στην καθημερινότητά τους, εκτός από το χώρο. Μακάρι λοιπόν, σήμερα, στη δεύτερη σύσκεψη με τον Υπουργό να βγει λευκός καπνός.

Copy:http://imerazante.gr/2013/02/15/60235

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης