Δίδαξαν ανθρωπιά και ευαισθησία οι μαθητές


Επίσκεψη ανθρωπιάς και κοινωνικής ευαισθητοποίησης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου πραγματοποίησαν μαθητές της Β τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου της πόλης.
Οι μικροί δημότες με αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους τους, οι οποίοι αδυνατούν να καλύψουν τις βιοτικές τους ανάγκες, συνοδευόμενοι από τις δασκάλες τους Χαρά Καποδίστρια και Δέσποινα Γερανού, προσέφεραν αρκετά είδη τροφίμων, τοποθετώντας τα στα αντίστοιχα ράφια.
Τόσο ο αντιδήμαρχος Σπύρος Βούτος, όσο και η Κοινωνική Λειτουργός Αθηνά Αρβανιτάκη υποδέχθηκαν τους μαθητές στο χώρο του Παντοπωλείου, και αφού τους εξέφρασαν τα συγχαρητήρια για τη δράση τους και τις ευχαριστίες τους για την πολύτιμη προσφορά τους συζήτησαν θέματα σχετικά με την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας. Επίσης, ξεναγήθηκαν και στους χώρους της κοινωνικής τραπεζαρίας επιτυγχάνοντας πλήρως το στόχο της επίσκεψης που δεν ήταν άλλος παρά η ευαισθητοποίηση και η ανάγκη προσφοράς στους συνανθρώπους μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης