Βραβεύτηκαν οι μαθητές που ζωγράφισαν για την αφίσα του Piccolo


vraveush-piccolo
Βραβεύτηκαν χθες το απόγευμα οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής για την δημιουργία της αφίσας του Piccolo Καρναβάλι 2013. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην λέσχη «Ο Ζάκυνθος» και παρόντες ήταν ο Αντιδήμαρχος Ζακύνθου κ. Άκης Λαδικός, οι γονείς των μαθητών, η Καρναβαλική Επιτροπή και πολύς κόσμος.
Πριν τη βράβευση οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν τα έργα που φιλοξενούνται στο χώρο. Αξίζει να σημειωθεί πως στο διαγωνισμό συμμετείχαν 400 μαθητές της Πρωτοβάθμιας. Η διοργάνωση έχει ως στόχο να παρακινήσει όλους τους Ζακυνθινούς και κυρίως τους μικρούς μαθητές να συμμετάσχουν στο Ζακυνθινό Καρναβάλι.
Οι ζωγραφιές που είχαν επιλεγεί και αποτέλεσαν την έμπνευση για την αφίσα του Piccolo Καρναβαλιού ήταν η ομαδική ζωγραφιά της Β' δημοτικού του 3ου Δημοτικού Σχολείου και η ζωγραφιά της μαθήτριας 1ου του Δημοτικού της Β' τάξης, Μοάνα Ρούφας. Τα ονόματα των μαθητών της Β' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου που συμμετείχαν στην δημιουργία της αφίσας είναι: Γιώργος Σοφός, Γιώργος Μουλίατης, Θεοδώρα Λομποτέση, Στάθης Φλεμοτόμος, Αλέξανδρος Φυτόπουλος, Μαύρα Κλαυδιανού, Χριστίνα Χαρτά, Χριστίνα Μαμφρέδα, Ελένη Τερλεπάνη, Διονύσης Ρένεσης, Αντώνης Ραψομανίκης, Χρήστος Σούλο, Μαριτίνα Γιατρά και Αννα Ντόστι.
Οι ζωγραφιές θα εκτίθενται μέχρι την Κυριακή 10/03/2013 στην «Λέσχη ο Ζάκυνθος» και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το χώρο και πρωί και απόγευμα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης