Χρόνιες… “παθήσεις” ζητούν λύσεις


-“κ. Αντιδήμαρχε υπάρχουν όντως προβλήματα;”
-“Πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Το θέμα, όμως, είναι ότι δεν αρκεί να ακούς για αυτά, θα πρέπει να τα διαπιστώνεις ιδίοις όμμασι για να μπορέσεις να δώσεις λύσεις άμεσες και οριστικές”
Αυτός είναι ο χαρακτηριστικός διάλογος που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο και αρμόδιο για θέματα Παιδείας Νίκο Ακτύπη που από κοινού με τον Γραμματέα της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικό Σύμβουλο Γιάννη Φεραδούρο, πραγματοποίησαν αυτοψία στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηριακές εγκαταστάσεις των σχολείων της Δ.Ε. Αρτεμισίων.
Ο κ. Ακτύπης τόνισε πως τόσο ο Δήμαρχος όσο και η Δημοτική Αρχή τα δύο τελευταία χρόνια έχουν δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της εκπαίδευσης προσπαθώντας να επιλύσουν τα σημαντικότερα προβλήματα, παρά τα μεγάλα εμπόδια που ανέγειρε η οικονομική κρίση και οι κατ’ επέκταση περικοπές στην κρατική χρηματοδότηση. Πρόσθεσε δε πως υπάρχει μία πολύ καλή συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς και τους διευθυντές των σχολείων.
Copy: http://imerazante.gr/2013/02/21/60454

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης