Οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου μάζεψαν χρήματα για άπορες οικογένειες

   Φιλανθρωπικό σκοπό είχε το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργάνωσαν οι μαθητές και οι καθηγητές του 2ου Γυμνασίου την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου. Με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν θα ενισχυθούν άπορες οικογένειες του νησιού.
Μέσα σε μια ενθουσιώδη, γιορτινή και συγκινητική ατμόσφαιρα, οι μαθητές εξέθεσαν τις δημιουργίες τους πάνω στους πάγκους που είχαν στηθεί στο Γυμναστήριο του Σχολείου. Όλα τα είδη του παζαριού ήταν φτιαγμένα, με αγάπη και μεράκι, από τα παιδιά που για μια εβδομάδα αφοσιώθηκαν ολοκληρωτικά στη χειροτεχνία. Χριστουγεννιάτικα δώρα, διακοσμητικά, στεφάνια, ευχετήριες κάρτες, ημερολόγια, είναι μερικά από τα είδη που φιλοτέχνησαν τα παιδιά. Χρησιμοποιώντας απλά υλικά και με πολλή φαντασία οι μαθητές εξέπληξαν τους γονείς και τους καθηγητές τους.
Πρωτοστάτες στη διοργάνωση του bazaar ήταν οι καθηγήτριες Μαρίνα Σταμίρη και η Κωνσταντίνα Γιαννιώτη, ενώ όλοι οι καθηγητές συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια. Όπως δήλωσε η κ. Σταμίρη «Τα παιδιά δούλεψαν πολύ για να πραγματοποιηθεί το bazaar. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που και φέτος θα προσφέρουμε εμπράκτως την αγάπη και την αλληλεγγύη μας σε όσες οικογένειες το έχουν ανάγκη».
Copy: http://imerazante.gr/2013/12/16/75527 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης