Εγκαινιάστηκε ο παιδικός σταθμός στο Αργάσι



Χαρούμενα πρόσωπα γέμισαν οι αίθουσες του νέου παιδικού σταθμού της Τοπικής Κοινότητας Αργασίου, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν χθες το πρωί.
Ασφαλής και αισθητικά προσεγμένος, παραδόθηκε για να υποδεχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα τα παιδιά.
Παρόντες στην τελετή πέραν από το Δήμαρχο, ήταν η πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Διοικητικού Συμβουλίου των Παιδικών Σταθμών, οι εργαζόμενοι του Σταθμού και οι γονείς των φιλοξενούμενων παιδιών.
Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος εξέφρασε την χαρά του για την λειτουργία της συγκεκριμένης κοινωνικής δομής και αναφέρθηκε στις προσπάθειες και στους στόχους της Δημοτικής Αρχής. Άλλωστε, όπως ο ίδιος επεσήμανε “ο Δήμος Ζακύνθου έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την άσκηση κοινωνικής πολιτικής, εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τους εργαζόμενους γονείς και γι’ αυτό, προχώρησε στη δημιουργία νέων υποδομών εκεί που προηγούμενα δεν υπήρχαν ή υπολειτουργούσαν”.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η χριστουγεννιάτικη γιροτή που τηρήθηκε το έθιμο της κοπής της πατροπαράδοτης κουλούρας.
Copy: http://imerazante.gr/2013/12/21/75808

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης