Κέντρο Δια Βίου Μάθησης - Έναρξη υποβολής δηλώσεων συμμετοχής για τα μαθήματα

kentro-dia-viou-mathhshs
Στις αρχές του νέου έτους πρόκειται να ξεκινήσουν τα μαθήματα ενηλίκων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ζακύνθου. Το Κέντρο θα λειτουργεί ως μονάδα εκπαίδευσης ενηλίκων, με τριάντα τμήματα διαφορετικών θεματικών ενοτήτων και με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 25 άτομα ανά τμήμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν από τα παρακάτω θεματικά πεδία: Οικονομία – Επιχειρηματικότητα, Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Κοινωνικές Δεξιότητες και Δράσεις, Πολιτισμός και Τέχνη, Προγράμματα Ευάλωτων Κοινωνικά Ομάδων. Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης.
    Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση και υποβολή σχετικής αίτησης, την οποία κάθε ενδιαφερόμενος/νη μπορεί να βρει στην σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.zakynthos.gov.gr) και να την στείλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: kdvmdimoszak@gmail.com ή εγγράφως στα ΚΕΠ ή στο γραφείο 7, στον 1ο όροφο του Δημαρχείου (9:00-12:00). Μαζί με την αίτηση θα δίδεται στους ενδιαφερόμενους λίστα με τα προσφερόμενα αντικείμενα και τους τίτλους των προγραμμάτων εκπαίδευσης, καθώς και τη διάρκειά τους.
    Η αρχική υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής, προκειμένου να καθοριστούν τα τμήματα σε κάθε θεματικό πεδίο και ανά περιοχή, ξεκινά την Δευτέρα 25/11/2013 και λήγει την Παρασκευή 13/12/2013 την 12η μεσημβρινή. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας, με βάση την ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής.
    Το έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Τοπικής Εμβέλειας» ΑΠ8 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

*ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥΣ.


Για πληροφορίες και εγγραφές: 
Στέλιος Πέττας-Σύμβουλος Τοπικής Ανάπτυξης, Υπεύθυνος του ΚΔΒΜ Δήμου Ζακύνθου
Προσωρινό τηλέφωνο επικοινωνίας 26953-61336 (9:00-12:00)
email: kdvmdimoszak@gmail.com


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης