Η βιτρίνα των ονείρων στο 6ο Δημοτικό Σχολείο

 
Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου.
Στήθηκε ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι και η κ. Μελίνα Πυριόχου, αφηγήθηκε με το μοναδικό της τρόπο το παραμύθι «Η βιτρίνα των ονείρων».
   Η κ. Πυριόχου ανέφερε στην εφημερίδα μας ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια πολύ καλή αφορμή για να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά και φυσικά να χαρούν τα παιδιά.
   Πράγματι, αυτό συνέβη στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. Οι μικροί μαθητές τραγούδησαν, έπαιξαν και γέλασαν με την ψυχή τους, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές και στους γονείς τους, αφού είδαν τα παιδιά τους να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα.
   Κάθε χρόνο το 6ο Δημοτικό Σχολείο κάνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Πάντοτε ο κόσμος που συγκεντρώνεται εκεί είναι αρκετός και ταυτόχρονα μικροί και μεγάλοι μπαίνουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Το πιο σημαντικό είναι ότι τα παιδιά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να χαρίσουν ορισμένα από τα παιχνίδια τους σε άλλα παιδάκια, που οι γονείς τους δεν έχουν οικονομική άνεση. Πολλά από αυτά, μάλιστα, το έχουν ήδη κάνει.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης