Νέο Τμήμα στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 23/5/2014
Αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του υπ. Παιδείας το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις που θα ξεκινήσουν σε μερικές ημέρες. Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ Β΄ και ΕΠΑΛ Α΄ μπορούν να το εκτυπώσουν και να το μελετήσουν, ενώ μετά τις 15 Ιουνίου μπορούν να προσέλθουν στα Λύκειά τους για να αποκτήσουν τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας με τον οποίο θα να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το δελτίο τους.
Υπενθυμίζεται ότι προστίθεται ένα επιπλέον 10% θέσεων για όσους συμμετείχαν στις Πανελλαδικές από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (από φέτος μάλιστα και των 2 ομάδων) το 2012 και το 2013, χωρίς νέα εξέταση, παρά μόνον με τα μόρια που είχαν πετύχει στην τελευταία τους εξέταση.
Ευχάριστο νέο αποτελεί το γεγονός ότι το παραμένει το Τμήμα του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, το πάλαι ποτέ «Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας», στο Αργοστόλι από φέτος όμως μετονομάζεται σε «Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας» και με το όνομα αυτό βρίσκεται καταχωρημένο στο φετινό μηχανογραφικό.
Όπως δήλωσε στην «Ημέρα» ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Δραγώνας «με το παλιό του όνομα θα λειτουργούσε μεταβατικά μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2018, ωστόσο, μετά από πολλές προσπάθειες της Διοικούσας Επιτροπής των Ιονίων Νήσων, το Τμήμα αυτό μετονομάστηκε ενώ έγινε και πλήρης εκσυγχρονισμός του προγράμματος σπουδών του, με αποτέλεσμα οι πτυχιούχοι του να τύχουν ακόμη καλύτερης επαγγελματικής κατοχύρωσης και προοπτικής».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης