Μην χάσετε στην «ΗΜΕΡΑ» τις απαντήσεις στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας

Δημοσίευση στην Ημέρα τση Ζάκυθος: 28/5/2014
Με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας άνοιξε η αυλαία των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Γενικά Λύκεια. Στα 3 εξεταστικά κέντρα του νησιού μας (στο 1ο και 2ο ΓΕΛ, στο Καταστάρι και στο Μουσικό Σχολείο) όλα κύλησαν απόλυτα ομαλά, δίχως το παραμικρό πρόβλημα. Τα θέματα μοιράστηκαν στην ώρα τους, χωρίς μικρές ή μεγάλες καθυστερήσεις που συνήθως επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία των παιδιών, ενώ, τα τετράδια των μαθητών στάλθηκαν στο Βαθμολογικό Κέντρο αυθημερόν. Το θέμα της Εκθεσης ήταν επίκαιρο, μάλλον αναμενόμενο και σίγουρα ομαλό και βατό, και τέθηκε με βάση το δοκίμιο του Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου «Ο σύγχρονος άνθρωπος», όπου οι μαθητές κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σκέψη τους σχετικά με το φαινόμενο της έλλειψης ανθρωπισμού στη σημερινή εποχή.
Μην χάσετε στο φύλλο της ΗΜΕΡΑΣ την Πέμπτη 29 Μαϊου 2014 την ανάλυση του θέματος της Νεοελληνικής Γλώσσας και τις σωστές απαντήσεις!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης