ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ


Σήμερα, Τετάρτη 17-09-2014, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου, με θέμα την πορεία – εξέλιξη των έργων αποκατάστασης του κτιρίου.
            Μετά από την παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης του έργου και την θέση που έλαβαν οι Αντιδήμαρχοι και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Δημοτικής Αρχής, προέκυψαν οι δεσμεύσεις-διαβεβαιώσεις από πλευράς των αρχών και των παρευρισκόμενων αρμοδίων υπαλλήλων των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, ότι το αργότερο την Τετάρτη 24/09/2014 θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός και η έναρξη της σχολικής χρονιάς.
 
Κατόπιν των ανωτέρω:
                                                            Αποφασίζουμε
-          Αποχή από τα μαθήματα της απογευματινής βάρδιας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζακύνθου μέχρι την Δευτέρα 22-09-2014.
-          Παράσταση όλων των γονέων καθημερινά μέχρι και την Δευτέρα 22/09/2014 και ώρα 13:45 έξω από το 1ο Δημοτικό Σχολείου Ζακύνθου.
-          Εξακολούθηση της στενής παρακολούθησης της εξέλιξης του έργου.
-          Νέα Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 22-09-2014 και ώρα 17:00 στο Πνευματικό Κέντρο Ζακύνθου (Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) για ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που θα έχουν λάβει χώρα και την οριστικοποίηση της ημερομηνίας πραγματοποίησης του αγιασμού.


Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
                                                   2ου Δημοτικού Σχολείου Ζακύνθου     

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης