ΕΛΜΕΖ κατά Προϊσταμένου Δευτεροβάθμιας


Τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννη Κοπανά, κατήγγειλε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΕΛΜΕΖ), επειδή ζήτησε με προσωπικό του έγγραφο προς τους καθηγητές, να παρίστανται στα σχολεία στις 14 Μαΐου κατά τις ώρες από 8.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι, προκειμένου να παραλάβουν τα φύλλα επιστράτευσης.
«Τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν στην περαιτέρω καλλιέργεια κλίματος φόβου στους συναδέλφους και οπωσδήποτε δε διαφυλάσσουν την ψυχική ηρεμία των μαθητών, των γονέων, αλλά κυρίως των εκπαιδευτικών» επισημαίνει η ΕΛΜΕΖ.
Η εφημερίδα μας απευθύνθηκε στον κ. Κοπανά, ο οποίος έδωσε διαφορετική διάσταση στο όλο θέμα, σημειώνοντας ότι η ΕΛΜΕΖ κάνει λάθος.
Εν τω μεταξύ, η ΕΛΜΕΖ πρόκειται να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο που διοργανώνει σήμερα και ώρα 7 το απόγευμα το ΠΑΜΕ, με αφορμή την κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.
Copy: http://imerazante.gr/2013/05/23/65131

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης