1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ: “Ανέστησαν” νωρίτερα την αγορά

Το 1ο Γυμνάσιο με την πρωτοβουλία του να διοργανώσει μια πασχαλινή γιορτή για όλους όχι μόνο μας έβαλε στο κλίμα των εορτών αλλά μας θύμισε πως για να περάσουμε καλά το μόνο που χρειάζεται είναι χαμόγελο, κέφι και μεράκι. Οι μαθητές αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνούν όλοι λόγω κρίσης αποφάσισαν να κάνουν κάτι για να αλλάξουν το κλίμα. Ξεχύθηκαν, λοιπόν, στους δρόμους του κέντρου της πόλης μεταφέροντας ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας. Η δράση τους έκρυβε πολλές καινοτομίες και εκπλήξεις.
Στους πάγκους που έστησαν υπήρχαν λιχουδίες, νηστίσιμα εδέσματα, σαγκριά, όλα φτιαγμένα από τους γονείς. Ενώ οι μαθητές φιλοτέχνησαν φαναράκια, λαμπάδες και βάγια σε σχήμα σταυρού. Παράλληλα προβάλλονταν σε οθόνη βίντεο τα τοπικά πασχαλινά έθιμα υπό τους ήχους κλασσικής μουσικής.
Η διασκέδαση όμως δεν σταμάτησε εκεί. Οι μαθητές είχαν διοργανώσει ένα πρωτότυπο παιχνίδι το οποίο ονόμασαν το “κυνήγι του σοκολατένιου αυγού”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης