“Let’s Do It” για την Ελλάδα ρε γαμώτο


Μετράμε αντίστροφα τις ημέρες για την ομορφότερη και γεμάτη δράση καμπάνια στην οποία θα συμμετέχει και το νησί μας. Με σύνθημα για μια καθαρή ζωή, ήρθε η ώρα να δηλώσουμε όλοι συμμετοχή, αφού ο εθελοντισμός έχει αποδείξει ότι προάγει πολιτισμό και δρα υπέρ του κοινού καλού.
Πρόκειται για την καμπάνια “Let’s Do It Greece 2013” που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου παρέχοντας τη δυνατότητα δράσεων καθαρισμού σε κάθε γωνιά της χώρας μας, στην οποία από φέτος συμμετέχει και το νησί μας.
Συμμετέχοντας και ο δήμος του νησιού μας προσκαλεί όλους τους πολίτες να κινητοποιηθούν και να λάβουν μέρος. Ήδη ανταποκρίθηκαν πολλοί πολιτιστικοί σύλλογοι και εθελοντικές ομάδες, μεταξύ των οποίων των Εργατικών Κατοικιών ΙΙ “Μανόλιες”, “Υακίνθη”, του Μαχαιράδου, των Λαγκαδακίων, Πηγαδακίων “Ίριδα”, του Κατασταρίου “Μορφές”, των Μαριών, η εθελοντική ομόδα Zantenistas και η “Υλήεσσα”.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης