Η αξιολόγηση στο νέο σχολείο της αγοράς


 Η αξιολόγηση στο νέο σχολείο της αγοράς, ήταν το θέμα της συζήτησης που διοργάνωσε η ΕΛΜΕ Ζακύνθου στο θέατρο του Σαρακηνάδου και στην οποία συμμετείχαν πάνω από 100 καθηγητές, δάσκαλοι, αδιόριστοι εκπαιδευτικοί μαζί με αρκετούς γονείς και με την παρουσία εκπροσώπων πρωτοβάθμιων σωματείων, κυρίως από το Εργατικό Κέντρο.
Οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και συζήτησαν για τα προβλήματα, που θα προκαλέσει η εφαρμογή της αξιολόγησης στο ήδη υποβαθμισμένο δημόσιο σχολείο, ενώ ομιλητές ήταν ο Αλέκος Αρβανιτίδης (μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών), και ο Ανδρέας Ζαφείρης (μέλος της Γραμματείας των Συνεργαζόμενων Αγωνιστικών Κινήσεων).
Μέσα από την τρίωρη συζήτηση που έγινε, βγήκαν ουσιαστικά συμπεράσματα. Κατά τη διάρκειά της δεν υπήρξε καμία αυταπάτη ως προς τον χαρακτήρα και τον στρατηγικό στόχο της λεγόμενης αξιολόγησης, που προωθεί το Υπουργείο Παιδείας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης