Αυλαία στις εκδηλώσεις για το ρατσισμό



Επιτυχώς και με τεράστια συμμετοχή ολοκληρώθηκε και η δεύτερη φάση των εκδηλώσεων και δράσεων του σχολικού μήνα κατά της βίας, του ρατσισμού και του φασισμού, που περιελάμβανε την παρακολούθηση αντιφασιστικών ταινιών από τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Ο Δήμος έχοντας βαθιά συναίσθηση της επικινδυνότητας που παρουσιάζουν, για την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα για τη νέα γενιά που στερείται ιστορικής γνώσης και εμπειριών, αποφάσισε μια σειρά από δραστηριότητες.
Έτσι, λοιπόν, όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει από σήμερα το τρίτο και τελευταίο μέρος των εκδηλώσεων με τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού μας να καλούνται να συμμετάσχουν στη συγγραφή έκθεσης με σχετικό περιεχόμενο και θέμα που καθορίζει Ειδική Τριμελής Επιτροπή. Το θέμα θα σταλεί ηλεκτρονικά στα σχολεία και οι μαθητές θα γράψουν την έκθεση σε κόλλες με καλυμμένο το όνομά τους. Οι συμμετέχοντες στην έκθεση θα πάρουν ως αναμνηστικό δώρο το βιβλίο “Ενθύμιον Ζακύνθου, τεύχος Β΄”, εκδόσεις “Τρίμορφο”.

Copy: http://imerazante.gr/2013/04/12/63092

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης