Ασπιρίνες για γονείς και μαθητές

Οι μέρες για την διεξαγωγή των ενδοσχολικών εξετάσεων πλησιάζουν και οι μαθητές βρίσκονται στον πυρετό της προετοιμασίας. Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας στις 15 Μαϊου λήγουν τα μαθήματα στα σχολεία. Στις 21 θα ξεκινήσουν οι απολυτήριες και προαγωγικές για όλες τις τάξεις του γυμνασίου και λυκείου. Και θα διαρκέσουν έως τις 14 Ιουνίου.
Το πρόγραμμα διαμορφώνεται από κάθε σχολική μονάδα. Οι ενδοσχολικές διεξάγονται παράλληλα με τις πανελλαδικές όχι όμως τις ίδιες μέρες.
Ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Γιάννης Κοπανάς διευκρίνισε για το θέμα “Όσα παιδιά έχασαν κάποιο μάθημα στην κανονική περίοδο, έχουν την δυνατότητα να δώσουν την Πέμπτη 20 Ιουνίου, την ημέρα δηλαδή που θα διεξαχθούν οι επαναληπτικές εξετάσεις. Απαραίτητο είναι να προσκομίσουν έγκυρο δικαιολογητικό από το ίδρυμα στο οποίο νοσηλεύτηκαν. Με αυτό τον τρόπο και μόνο θα γίνει δεκτό το αίτημά τους από το σχολείο.”

Copy: http://imerazante.gr/2013/04/17/63319 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο βροντοφώναξε «ΟΧΙ στον πόλεμο, ΝΑΙ στην ελευθερία των λαών - Ειρήνη για όλα τα παιδιά του κόσμου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για τις κινητοποιήσεις μαθητών και εκπαιδευτικών

ΕΝΩΣΗ ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - για το άνοιγμα των σχολείων με έξαρση covid και γρίπης